Stof testkamer
Home > Producten > Stof testkamer

Stof testkamer

LIB-stoftestkamer kan worden gebruikt om beschermingstests uit te voeren in overeenstemming met de testnormen IEC60529 60529 (IP5X / IP6X) en ISO 20653 (IP5KX / IP6KX). Met extra uitrusting kan aan andere normen worden voldaan, zoals MIL STD 810 en andere normen.
Wilt u meer weten over onze producten
Concentreer u op kwaliteitsconstructie
We realiseerden ons diep dat kwaliteit de eerste en meest is. We controleren de kwaliteit van elk aspect van grondstof, productie en inspectie. Alle LIB-producten hebben de CE- en RoHS-certificering doorstaan, evenals andere nationale certificeringen.
ISO 9001
CE
RoHS
SA
ISO
TUVR
Industrieën Stof testkamer
Temperatuur-vochtigheidstestkamers worden veel gebruikt in de automobiel-, luchtvaart-, defensie-, elektronica-, olie- en gasindustrie, de medische sector en de telecommunicatie-industrie.
Stof testkamervoordelen
LIB Temperatuur- en klimaatkamers, waaronder een grote verscheidenheid aan werkbladen en inschuifmodellen. Met LIB krijgt u een oplossing voor veilig en efficiënt testen, terwijl u beschikt over de juiste testkamers voor uw behoeften.
01
Gecombineerde proef
Bied temperatuur-, klimaat-, trillings-, corrosie-, hoogte-, druk- of gecombineerde test aan.
02
Standaard- en douanekamers
Maak een standaard testkamer of ontwerp een kamer op maat voor u.
03
Makkelijk te besturen
Alle modellen zijn eenvoudig te bedienen en te installeren. De Chambers kunnen worden afgestemd op de besturingssoftware of worden aangesloten op het laboratorium WEB-systeem.
Selecteer Geschikt Stof testkamer
Bied onze klanten een hoogwaardige oplossing voor al hun behoeften op het gebied van bereikbare temperatuur- en vochtigheidstestkamers.
De testkamer voor temperatuur en vochtigheid is ontworpen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product te evalueren tegen verschillende omgevingsomstandigheden, met name voor temperatuur en vochtigheid.
Om de beste beslissing te nemen om een ​​geschikte temperatuur- en vochtigheidskamer aan te schaffen, moeten verschillende factoren in overweging worden genomen.
De keuze van de temperatuurbereik
De keuze van de vochtigheidsbereik
De keuze van de
De keuze van de controlerende type
De keuze van de opties
Stof testkamerProductie om kwaliteit te garanderen
LIB Temperatuur- en klimaatkamers, waaronder een grote verscheidenheid aan werkbladen en inschuifmodellen. Met LIB krijgt u een oplossing voor veilig en efficiënt testen, terwijl u beschikt over de juiste testkamers voor uw behoeften.
3
2
1

Populaire categorieën

Categorie
Contact